Als u in de knoop komt met de balans tussen werk en privé..

Afbeelding met persoon, muur, binnen, levend

Automatisch gegenereerde beschrijving

Werkt u net als veel anderen momenteel thuis en heeft u bijna dagelijks uw partner en/of kinderen om u heen, dan zou dit een grote druk kunnen leggen op de balans tussen werk en privé.

Ik vraag klanten regelmatig bij de start van mijn begeleiding, op te schrijven, wanneer men het meeste druk ervaart en dit zo goed mogelijk te omschrijven zodat het probleem concreet en inzichtelijk wordt gemaakt. 

Het kan ook verhelderend zijn om te omschrijven wat de taken zijn die in huis (moeten) gebeuren en om inzichtelijk te maken hoeveel tijd u hieraan kwijt bent.

Denk aan bijv. schoonmaak, boodschappen doen, was/strijk, administratie, koken, tuin, klussen, hobby’s, sport.

Misschien voelt u zich te vaak “verplicht” om anderen te helpen en kost dit erg veel energie en ziet u het even niet zitten omdat u uitgeblust bent. U heeft te weinig aandacht voor uzelf en/of uw gezin en twijfelt of zaken wel goed worden opgepakt. 

U heeftte weinig zelfvertrouwen om alles weer in balans te krijgen.

Of u heeft het gevoel dat er een grote druk vanuit werk en privé omgeving is en u probeert alle ballen in de lucht te houden, met als resultaat dat u het idee heeft dat er niets meer uit uw handen komt.

Als we de oorzaak van het achterliggende probleem weten, kan ik u helpen om de stress hierbij te vermijden en om de balans in uw leven weer op orde te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *